Paradentosebehandling for optimal effekt

Ved du, om du lider af paradentose? Ellers så kig forbi os hos Tandlægerne Kløvermarken 12 i Herning tæt på Ikast og Videbæk.

Lidelsen er en tandkødsbetændelse, der med tiden kan give løse tænder, fordi bakterier nedbryder den knogle, der holder tænderne på plads. Derfor skal tilstanden opdages og stoppes i tide. Symptomerne kan være dårlig ånde og blødende tandkød, men ofte vil du i starten af sygdommen ikke opleve egentlige smerter.

Få en paradentosebehandling inden det er for sent

Det gode råd er at besøge os, hvis du har mistanke om tandkødsbetændelse. For bliver den ikke behandlet, risikerer du at få ondt, og at tanden bliver mere og mere løs for til sidst at skulle trækkes ud. Hos os kan du få en paradentosebehandling med dybdegående rensning.

Hvis først vi konstaterer paradentose, skal vi rense oftere, og din paradentosebehandling bliver mere tidskrævende. Her hjælper vi dig naturligvis, så paradentosebehandlingen får optimal effekt. Det gør vi ved rensninger samt ved at sammensætte relevante hjælpemidler, som blandt andet tandtråd, tandstikkere og flaskerensere, som du selv kan bruge i det daglige og derved forhindre, at din paradentose udvikler sig.

​Lad os behandle din paradentose

Er du i tvivl om, hvorvidt du har paradentose? Så lad os undersøge det snarest muligt. En egentlig paradentosebehandling foretages hovedsageligt hos vores tandplejere, og du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om daglig forebyggelse og behandling. Vi sidder selvfølgelig altid klar med hjælp uanset om problemet omhandler paradentose, en ny tandkrone, rodbehandling - eller alle andre former for tandproblemer.

Du kan ringe til os på telefon 97 12 50 76 eller skrive til e-mail post@tand4u.dk.​

Skal vi kontakte dig?​

Vi kontakter dig gerne, hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN ALLE HVERDAGE

FRA 8.00 - 16.00.​

Virksomhedsinfo​

​​Tandlægerne Kløvermarken 12

Kløvermarken 12,

7400 Herning

Kontakt​

Telefon: 97 12 50 76

E-mail: post@tand4u.dk

CVR: 28910487

Åbningstider

​​Mandag fra 08:00 - 16:30

Tirsdag fra 08:00 - 16.00

Onsdag fra 08:00 - 16:00

​Torsdag fra 08:00 -16:30

Fredag fra 08:00 - 16:00