Tandkrone og tandbro sikrer smilet

​Hvis din tand er svækket, kan du have brug for en tandkrone for at bevare tanden på længere sigt. Hos Tandlægerne på Kløvermarken 12 i Herning ved Ikast og Videbæk behandler vi svækkede tænder.

Det kan for eksempel være aktuelt, hvis du har en rodbehandlet tand eller har store fyldninger. Her kan en tandimplantat bruges til at redde tænderne fra at knække. Hvis du mangler en eller måske flere tænder, så kan vi erstatte med en tandbro. Broen bliver fastgjort til de tilstødende tænder og ser ud som en naturlig tand.

Vi har en tandkrone der matcher dine tænder

Hvis du får behov for en tandkrone eller bro, sørger vi naturligvis for at give dig en grundig information om behandling, materialer og priser. Vi kan få fremstillet din tandkrone eller tandbro i guld, en kombination af guld og porcelæn eller som en hel keramisk krone.

Her vejleder vi dig naturligvis i forhold til, hvad din tandimplantat eller tandbro skal kunne alt efter placeringen i munden. Som i alt vores øvrige arbejde lægger vi vægt på, at du får et både flot og langtidsholdbart resultat.

Lad os rådgive dig om tandbro og krone

Det kan være rigtigt ubehageligt at have en svækket tand. Derfor anbefaler vi, at du straks får den undersøgt, hvis du skulle have mistanke om noget. Jo mere vi kan bruge af den oprindelige tand, jo bedre.

Vil du vide mere om påsætning af tandkrone og tandbro, er vi altid klar til at vejlede dig. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 97 12 50 76 eller sende os en e-mail til post@tand4u.dk. Er det akut og uden for åbningstid, så se informationer for tandlægevagt på vores kontaktside.

Skal vi kontakte dig?​

Vi kontakter dig gerne, hvis du har nogle spørgsmål. Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN ALLE HVERDAGE

FRA 8.00 - 16.00.​

Virksomhedsinfo​

​​Tandlægerne Kløvermarken 12

Kløvermarken 12,

7400 Herning

Kontakt​

Telefon: 97 12 50 76

E-mail: post@tand4u.dk

CVR: 28910487

Åbningstider

​​Mandag fra 08:00 - 16:30

Tirsdag fra 08:00 - 16.00

Onsdag fra 08:00 - 16:00

​Torsdag fra 08:00 -16:30

Fredag fra 08:00 - 16:00